Pradžia / Radikaliai
 

„Biplan“ vaizdo klipe – tiesioginė transliacija iš kosmoso

Prieš mėnesį naują dainą „Kapitonai“ pristatę „Biplan“ jau sukūrė ir jos vaizdo klipą su žodžiais. Klipe panaudoti tiesioginiai tarptautinės kosmoso stoties vaizdo įrašai, kurių metu palydovas skrieja aplink Žemę. Įprastai stoties orbita apie Žemę trunka 90 minučių, tačiau „Biplan“ atveju greitis buvo padidintas tiek, kad atitiktų dainos trukmę ir išimtas nakties laikas, kurio metu Žemės nesimato.

M.P.3 info., radikaliai.lt
2014 m. Liepos 23 d., 13:12
Skaityta: 101 k.
Biplan | Kapitonai (video su žodžiais)

„Kapitonai“ jau spėjo išpopuliarėti tarp klausytojų bei sulaukti radijo stočių dėmesio. Daina pakilo grojaraščiuose iki pirmosios vietos „Lietuje“ ir „Lalunoje“, taip pat iki ketvirtos „Radiocentre“ bei iki dešimtos „M-1“. Jos vaizdo klipą galima išvysti grupės „YouTube“ kanale https://www.youtube.com/channel/UCz2XKlvFPxfmmcrNLUy7K0Q, LRT „Labas rytas, Lietuva“ laidos metu bei „LNK GO“ svetainėje.

„Šios dainos premjera įvyko prie jūros, kai grojome dar nedrąsiai. Pagaliau atėjome prie to momento, kai jau visiškai pasitikėdami savimi galime ją pagroti, todėl „Kapitonai“ ateinantį savaitgalį drąsiai skambės prie jūros – ten, kur ir dera skambėti šiai dainai“, – šypsojosi grupės vokalistas Maksas Melmanas.

Visą vasarą „Biplan“ su koncertais aktyviai keliauja po Lietuvą, o ypatingai daug  po grupės mėgiamą pajūrį. Šį savaitgalį, liepos 25 dieną, jie koncertuos Nidos „Tuborg Beach Bar“, 26 dieną  Klaipėdos Jūros šventėje, o rugpjūčio 1 dieną  festivalyje „Granatos Live“ Rumšiškėse.

# Bilietus į koncertą Nidoje platina „Bilietų pasaulis“: http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bilietai/koncertai/klubai/?concert=148182.

# Koncerto Nidoje renginys „Facebook“ paskyroje: https://www.facebook.com/events/323642837792321/.

Komentarai